Zo overleef je een survival

Ga je binnenkort survivallen? Een goede survival vergt een goede voorbereiding. Nog meer dan een normale vakantie is het belangrijk om de juiste spullen mee te nemen en je optimaal voor te bereiden. In dit artikel lees je daarom welke outdoorartikelen je niet mag vergeten. Op websites als Bever en Zwerfkei vind je outdoorartikelen van een goede kwaliteit.

Outdoorartikelen bestellen

Allereerst is het goed dat je online op zoek bent naar outdoorartikelen. Je hebt allerlei handige campingsgadgets, zoals inklapbare reisbestek en wandeltassen. Ook heb je handige kurkentrekkers en een flessenopener.

Het is altijd handig om een overlevingskit te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een kit met een combinatie van een zaklamp, een zakmes en een minizaag.

Verder is het ook gewoon eens goed om te shoppen op websites als Zwerkei.nl en Bever.nl. Je vindt hier allerlei handige kits, zoals de Victorinox Swisscard Lite van Zwerkei. Deze tool is handig om brieven mee te openen, als liniaal en als vergrootglas.

Hoe overleef je in het wild?

Allereerst is het belangrijk dat je een goede schuilplaats weet je vinden. Dit is een plek dat in de buurt van een beekje ligt. Bij voorkeur kies je voor een boom waar je enkele takken tegen elkaar kunt plaatsen. De gaten vul je vervolgens op met bijvoorbeeld grond en gras.

Het belangrijkste is het vinden van water. Het water uit een beekje is natuurlijk niet in één keer drinkbaar. Wil je water uit een beekje drinken? Gebruik dan een chloortablet om het water te zuiveren.

Hoewel eten een stuk minder belangrijk is, is het ook raadzaam om op zoek te gaan naar eetbare planten. Onderzoek op internet goed of een plant wel eetbaar is. Vind bijvoorbeeld paardenbloemen en wilde spinazie.

Hopelijk ben je na het lezen van dit artikel op weg geholpen bij het overleven in de natuur. Veel succes toegewenst!

Ook interessant