Ook in het najaar veilig vakantie vieren met een vakantiehuis in Frankrijk

Begint het bij jou ook zo te kriebelen, met al die mensen om je heen die op vakantie gaan? Durfde je het eerst nog niet aan om te boeken voor deze zomer, maar heb je daar nu spijt van? Of ga je gewoon sowieso liever buiten de topdrukte van de zomer op vakantie? Geen nood! Ook in september kun je prima genieten van een veilige, comfortabele en zonnige vakantie in Nederlands favoriete vakantieland: Frankrijk. In dit artikel laten we je zien hoe Francecomfort – marktleider als het gaat om luxueuze vakantiewoningen in Frankrijk – een corona-proof vakantie mogelijk maakt. Daarnaast ontdek je dat een luxe vakantiepark in Frankrijk ook in het naseizoen meer dan genoeg te bieden heeft voor een welverdiende vakantie na al dat thuiszitten.

Je eigen privévakantievilla was nog nooit zo fijn

Het had natuurlijk altijd al voordelen om een riante villa te huren om je vakantie in door te brengen. In tijden van corona zijn die voordelen groter dan ooit. Zo hoef je met je eigen vakantiehuis met privézwembad je hoofd niet te breken over de getroffen maatregelen in het publieke zwembad of het afstand houden tot andere zwemmers.

Daarnaast beschik je natuurlijk over je eigen sanitaire voorzieningen en je eigen keuken. Alles onder je eigen controle dus, zodat je kunt genieten van je vakantie zonder je zorgen te hoeven maken over de hygiëne. Bij de meeste vakantiehuizen krijg je bovendien een eigen tuin en terras, zodat ook genieten van het buitenleven en de zon kunnen gebeuren zonder je druk te hoeven maken over de 1,5 meter afstand.

Ook in september is er genoeg te beleven

Tel daarbij op de voordelen van in het naseizoen op vakantie gaan. De vakantieparken zijn minder druk bevolkt. Hetzelfde geldt voor bezienswaardigheden en uitjes, zodat ook daar de veiligheid beter te waarborgen is.

En gelukkig is er ook in september meer dan genoeg te beleven in Frankrijk. Niet voor niets is het ook in het voor- en naseizoen een geliefde vakantiebestemming onder Nederlanders. Zeker in het midden en het zuiden van Frankrijk laat de zon zich ook in het najaar nog meer dan genoeg zien. Sterker nog: september is de periode van de druivenoogst, wat het een ideale maand maakt voor een bezoek aan een wijnregio. Ben je een wijnliefhebber? Dan is dit een absolute aanrader voor een nazomerse vakantie in Frankrijk. Maar ook wandelaars en golfers kunnen hun hart ophalen en optimaal genieten van alles wat het Franse buitenleven te bieden heeft. De vakantieparken van Francecomfort liggen namelijk in een schitterende omgeving waar je naar hartenlust kunt wandelen en een golfbaan meestal op een steenworp afstand ligt.

Altijd al een eigen vakantiewoning willen hebben?

Wil je nog een stapje verder gaan en jezelf ook in de toekomst verzekeren van een plek waar je, wanneer je maar wilt, veilig op vakantie kunt? Juist in deze tijd kiezen steeds meer mensen voor het kopen van hun eigen vakantiewoning.

Francecomfort biedt – naast het verhuren van woningen op haar parken – ook de mogelijkheid om zelf eigenaar van zo’n vakantievilla te worden. Het is momenteel de populairste vorm van investeren. FranceComfort kan vanwege de jarenlange goede verhuurresultaten zelfs vaste rendementen aanbieden. En Nederlandse kopers besparen ook nog eens 1,2% rendementsheffing.

Het voordeel van de aankoop van zo’n woning op een park van Francecomfort, is dat je ervoor kunt kiezen de woning (deels) weer te laten verhuren. Zo verdien je een leuk rendement over jouw vakantiewoning, waarbij de praktische zaken rondom de verhuur je uit handen worden genomen door de beheerders van het park. Daarbij kun je ervoor kiezen om de woning het hele jaar door te laten verhuren, of er gedeeltelijk zelf gebruik van te maken voor je eigen vakanties. Ook daarin ervaar je dus de optimale vrijheid om het hele jaar door te genieten van alles wat Frankrijk als vakantieland te bieden heeft.

Ook interessant