Deze plekken op de wereld zijn het meest geschikt voor freelancers

Met de explosie van banen die beschikbaar zijn voor mensen die op afstand willen werken, freelance willen gaan of een eigen bedrijf willen oprichten is er nooit een betere tijd geweest om de wereld te zien en tegelijk de kost te verdienen. Deze blog met als titel ‘Deze plekken op de wereld zijn het meest geschikt voor freelancers’ zou bij wijze van spreken een vakantieblog kunnen zijn. Hieronder enkele zaken voor mannen die op zoek zijn naar een nomadenbestaan en geweldige landen zoeken om te gaan werken.

Tip 1: Bulgarije

Voor wie op zoek is naar de oude glamour van Europa, is het leven in een stad zoals Sofia spotgoedkoop. Een cappuccino is de goedkoopste over heel de wereld en de huurprijzen zijn enorm laag. Er zijn uitstekende wifi snelheden in de Bulgaarse hoofdstad. Er bestaan een overvloed aan geweldige coffeeshops en co-working ruimtes. Alleen zien dat er geen spraakverwarring bestaat. Ja betekent daar nee en omgekeerd.

Tip 2: Verenigde Staten

De Verenigde Staten zet zichzelf op de kaart als een geweldige technologie hub. Amerika is een geweldige plek voor netwerken voor freelancers of om een bedrijf te starten. Hoewel niet bijzonder goedkoop, hebben Amerikanen een geweldige kwaliteit van leven en een open bedrijfscultuur. In de grotere steden zijn er overal wifi-spots te vinden. Bijna overal zijn er online mogelijkheden.

Tip 3: Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een plek waar mensen naartoe gaan om de hectische drukte te ontlopen van het huidige moderne leven. Op iedere gemiddelde vakantieblog wordt dit land wel getipt als een van de hotspots op deze wereldbol. Naast het strand, de natuur, het eten en de geschiedenis van de Kiwi’s biedt Nieuw-Zeeland veel hypermoderne co-workingruimtes met goede internetsnelheden. Het huisvest een breed scala aan huiselijke en luxe-accommodatie opties om uit te kiezen. Een tip: het is ook een geweldige plek voor vegetarische fijnproevers. Auckland is een opkomende nomadenbestemming met een uitstekende levenskwaliteit en heeft alle voorzieningen die je nodig hebt. Voordat je vertrekt moet je een Visum Nieuw-Zeeland aanvragen. Zorg er dus voor dat je dit vooraf regelt.

Tip 4: Spanje

Spanje is een uitstekende plek voor iedereen die van gastronomie houdt, warm weer en graag omringd wordt door vriendelijke mensen. Kortom, Spanje is uniek voor iedereen die van een rustig tempo in het leven houdt. Online werken is geen enkel probleem. Alleen staan de Spanjaarden niet bekend als de meest punctuele mensen, tenzij je zelf natuurlijk niet zo nauw de klok in de gaten houdt.

Ook interessant